Logo-youngadults-site

Bekijk hier de pilot aflevering van Delirium

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

delirium-pilotDe pilot van Delirium staat online! Natuurlijk stond deze al enkele weken geleden online op een Amerikaanse site, maar helaas konden we de aflevering niet zien, omdat we buiten Amerika wonen. Echter, hebben we de eerste aflevering op YouTube gevonden, dus allemaal kijken! 

Emma Roberts speelt Lena. Een meisje dat leeft in een wereld waar je op je 18de wordt behandeld tegen ‘liefde’. Eerder heb ik Emma Roberts al zien acteren in Aquamarine en The Art of getting by. Ik vind het een leuke actrice en ook na het zien van Delirium ben ik positief over haar prestaties. Ik zou zeggen, oordeel zelf…

Het verhaal
Er was een tijd dat liefde het belangrijkste was op aarde. Mensen reisden naar het einde van de wereld om het te vinden. Ze logen ervoor om het te krijgen. Ze deden er zelfs een moord voor. Toen werd er, eindelijk, een behandeling voor gevonden. De regering verlangt nu van haar burgers dat deze tegen liefde behandeld worden wanneer ze achttien jaar oud worden. Lena Haloway keek altijd uit naar de dag van haar genezing. Een leven zonder liefde is een leven zonder pijn: veilig, afgepast, voorspelbaar en gelukkig. Maar vijfennegentig dagen voor haar behandeling overkomt Lena het onmogelijke: ze wordt verliefd.

Hieronder kun je de pilot zien, enne… laat ons absoluut weten wat je ervan vindt! Moeten ze verder gaan om van deze bestsellerserie van Lauren Oliver een serie te maken? Wij vinden in ieder geval van wel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Bekijk hier de pilot aflevering van Delirium

  1. Je kan hem nu helaas niet meer zien:( en ik kan hem echt nergens vinden om alsnog te kijken! Iemand een idee waar ik deze aflevering alsnog terug kan zien??

  2. Ik vond het een leuke aflevering, hoop dat ze verder gaan.
    Heeft me ook nieuwsgierig gemaakt naar de boeken, dus ga ze misschien halen..

  3. Ik ben het helemaal met je eens Jennyy2. Het gaat idd veel te snel, ze kennen elkaar eerst helemaal niet en dan hebben ze al in de 18 min hun eerste kus en zijn ze hals over kop verliefd aan het einde van de aflevering. Ze kunnen er miss beter een film van maken.

  4. Ik vind het allemaal veeeeeeeeel te snel gaan in deze 1e aflevering. Ik weet ook niet zeker of ik deze serie zou gaan kijken als hij verder gaat want ik ben bang dat het mijn beeld van de boeken verpest. Die vond ik namelijk super mooi.

  5. Hier moeten ze inderdaad gewoon echt mee verder!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.