Logo-youngadults-site

Shoppen in de Wegisweg!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

diagon3-200x300Heb je geheel toevallig deze zomer plannen om naar Florida te gaan? Dan zijn wij bij deze stiekem een beetje jaloers. The Wizarding World of Harry Potter heeft namelijk een prachtige en hele gedetailleerde uitbreiding gehad. Harry Potter and the Escape from Gringotts schijnt je spectaculair in 3D door Goudgrijp te leiden en zodra je die attractie (een keer of 6) hebt gehad, kun je dus daadwerkelijk gaan winkelen in de Wegisweg.

Een Boterbiertje drinken, nieuwe gewaden bestellen, alles voor Zwerkbal of even naar de Tovertweelings Topfopshop; het kan allemaal. En vergeet je ritje met de Zweinstein expres niet!

Afgelopen week zijn er mensen van de media uitgenodigd om als eerste te komen kijken. Robbie Coltrane (Hagrid) opende uiteraard de Wegisweg via de bakstenen muur. Natuurlijk was hij er niet alleen en waren ook Oliver en James Phelps (de Wemel tweeling), Tom Felton (Draco), Matthew Lewis (Marcel), Evanna Lynch (Luna), Helena Bonham Carter (Bellatrix), Warwick Davis (Professor Banning & Grijphaak) en Bonnie Wright (Ginny) allemaal van de partij.

Heel veel laten de foto’s ons nog niet echt zien. Maar genoeg om spontaan weer zin te krijgen om deze zomer weer eens de boeken te gaan lezen.

Enne: gaat er iemand heen? Dan willen we natuurlijk graag de foto’s zien.

diagon2

diagon

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Shoppen in de Wegisweg!

  1. daar wil ik echt heen!

  2. Woehoe!!! Ik ga er naar toe deze zomer! Ik zal zeker foto’s maken 😆

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.