Logo-youngadults-site

De verloren prins

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

de verloren prinsMijn naam is Ethan Chase.

En of ik ooit mijn achttiende verjaardag zal halen, is nog maar de vraag. Want ik zit dik in de problemen.

Toen ik nog maar een kleuter was, werd ik ontvoerd door de fae en meegenomen naar hun magische wereld vol vreemde en wrede wezens. Ik werd gered door Meghan, mijn zus, die nu koningin is van het IJzerrijk. Sindsdien heb ik geprobeerd de fae te negeren en nóóit te laten merken dat ik ze kan zien, want hoe minder je opvalt, hoe veiliger het is.

Stom genoeg heb ik het verpest. Ik wíst gewoon dat ik me niet had moeten bemoeien met de problemen van Todd, een half-phoeka, die zich de woede van de fae op de hals heeft gehaald. Nu kan ik me niet meer afzijdig houden – helemaal niet nu een groot en lang vergeten gevaar almaar dichterbij komt…

Maar wat pas echt stom is, is dat ik verliefd ben geworden op Kenzie, het mooiste meisje van school, waardoor zij nu ook groot gevaar loopt… 

bol.com

 

Titel: The Iron Fey – De verloren prins
Auteur: Julie Kagawa
ISBN: 9789034754134

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “De verloren prins

  1. *Hij is knap*
    Ik heb alleen nog maar het eerste deel van The Iron fey gelezen. Maar eigenlijk wil ik de rest nu overslaan om deze te kunnen lezen.
    *hij is knap*
    Lezen vanuit het oogpunt van een jongen gebeurd niet heel veel. Leuk Leuk.

  2. Ik ga deze ook lezen. Ik vond de iron frey serie heel goed

  3. @Yuki Ja dat is precies wat mij ook meteen opviel. Hij is mijn Daemon dus dat hij nu ook hier op de cover staat brengt mijn beelden van de personages een beetje in de war 😉

  4. Deze ga ik zeker lezen!

  5. Dit boek.. 😀 moet ik echt zo snel mogelijk lezen:D Maar eerst nog The Iron Knight lezen 😉 Die guy op de cover is toch ook van Obsidian van Jennifer L. Armentrout?.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.