Logo-youngadults-site

Covers en beschrijving nieuwe boek Lauren Kate bekend

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Waterfall 2Op 6 mei heeft Lauren Kate zowel de titel als de cover van haar nieuwe boek bekend gemaakt! Het boek heet Waterfall en is het tweede boek in de wereld van Teardrop. Lauren Kate zegt hierover dat dit haar donkerste, meest spannende en hartverscheurendste verhaal (tot nu toe) is. Daarbij gaf ze ook een korte beschrijving van het tweede deel, en alhoewel het niet de officiële synopsis is, geeft het toch een korte weergave van waar het verhaal nou precies overgaat. Benieuwd naar de tweede cover en omschrijving? 

Eureka’s tranen hebben de aarde laten overstromen. Nu stijgt de donkere wereld van Atlantis en Eureka is de enige die het kan stoppen. Ze reist met de prachtige en mysterieuze Ander, haar beste vriendin Kat, en haar familie de oceaan over om op zoek te gaan naar Solon; iemand die weet hoe de Atlantis’ stijgende tiran, Atlas, te verslaan is.

Al snel ontdekt Eureka een duister geheim over Ander: liefde is zijn zwakte. Elke genegenheid die hij voelt tegenover haar zorgt ervoor dat hij snel ouder zal worden, wat betekent dat ze alleen verder moet gaan.

Terwijl ze het gevoel van de overstroomde wereld, dat haar verdriet heeft veroorzaakt, probeert te begrijpen, krijgt Eureka een ziel verpletterende openbaring wanneer zij haar reflectie in een betoverende vijver ziet. Als ze sterk genoeg is, kan ze gebruik maken van deze kennis om Atlas te verslaan – tenzij haar gebroken hart juist datgene is wat hij nodig heeft voor zijn koninkrijk. Ze heeft de kans om de wereld te redden, maar alleen wanneer zij klaar is om alles op te geven – zelfs liefde.

Waterfall 1Waterfall 2

Lauren Kate publiceerde de rechter cover, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de linker leuker én mooier vind. Het klinkt misschien een beetje onduidelijk, en dat is het misschien ook wel, want sommigen beweren dat de linker de nieuwe cover zal worden. Tevens zal Teardrop dit jaar in Amerika in paperback verschijnen – met een nieuwe kaft – die precies past bij de omslag die Lauren Kate publiceerde. To be continued…

Wat vinden jullie van het verhaal en de kaft(en)?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Covers en beschrijving nieuwe boek Lauren Kate bekend

  1. Ik vind de linker echt een stuk mooier dan de rechter!

  2. ik vind ze allebei mooi maar de linkse is wel mooier ben echt benieuwd naar het boek 🙂

  3. Ik vind de rechtse niet zo leuk, beetje saai. Die linkse is wel mooi en past – zoals Kimym ook al zei – ook bij Teardrop. Dus ik ga voor de linkse. 🙂

  4. Nee… ik hoop echt niet dat er een cover change is… die linker is zoveel mooier. Moet Teardrop nog wel lezen trouwens.

  5. ik kan niet wachten tot het boek verschijnt. ik heb teardrop al gelezen en vond het zo goed boek! 😀

  6. Die linker is zooo mooi!

  7. Ik ben heel erg benieuwd naar het boek 😀
    De linker cover past wat mij betreft ook wat beter, zeker als je bedenkt hoe de cover van Teardrop eruit ziet.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.