Logo-youngadults-site

Een weeffout in onze sterren

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

9789049802998Titel: Een weeffout in onze sterren
Auteur: John Green

ISBN: 9789049802998

Bestel bij bol.com
Bestel bij Bruna.nl

 

Geen enkele samenvatting kan recht doen aan de kracht van Een weeffout in onze sterren. John Green heeft een meesterwerk geschreven dat door merg en been gaat, dat kracht geeft en vernietigt, dat ieder godsblij maakt dat hij lééft. De zestienjarige Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbepaalde tijd. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niemands tijdbom zijn. De zoektocht naar de mysterieuze schrijver van hun lievelingsboek, Een vorstelijke beproeving, leidt hen naar Amsterdam. Daar neemt hun leven een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Een weeffout in onze sterren

  1. Ik ben hem nu aan t lezen en tot nu toe is het zo’n mooi boek! Ik denk dat ik weet hoe het gaat eindigen en ik moet er niet aan denken als het zo eindigt als ik denk

  2. @Ilse, dit is de omslag voor de Dwarsligger editie 🙂 vandaar ook dat je een liggend beeld zie.

  3. Klinkt als een super mooi boek 🙂

  4. Ha, hebben ze een nieuwe cover voor het boek?! Ik vond die andere mooier, zwaarder. Precies zoals de inhoud van het boek. Maar ik vond het boek niet zo mooi als men zei dat hij zou zijn, eigenlijk. Het was niet slecht of zo, maar ik had er wel hele hoge verwachtingen van omdat iedereen zo lovend sprak erover.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.