Logo-youngadults-site

The Fault in Our Stars’ filmtrailer verschijnt op Valentijnsdag

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Fans van John Green’s bestseller young adult The Fault in Our Stars moeten nog iets meer dan een maand geduld hebben om een glimp op te vangen van de eerste filmtrailer van deze aankomende boekverfilming.

Volgens het officiele Twitter account van regisseur Josh Boone’s vader, verschijnt The Fault in Our Stars trailer op Valentijnsdag. Op dit moment zijn er geen andere gegevens beschikbaar  – zoals waar de trailer als eerst zal verschijnen (hoewel Boone’s twitter suggereerd dat dit in de filmzalen zal zijn). Fans zijn benieuwd naar de eerste beelden van de film.

Vlak voor Kerst onthulde 20th Century Fox de filmposter – waarmee fans een eerste officiele blik hebben op Shailen Woodley als Hazel en Ansel Elgort als Gus, samen met de controversele ondertitel: “One sick love story”.

The Fault in Our Stars verschijnt op 5 juni in de Nederlandse bioscoopzalen. Ga jij de film in de bios bekijken of wacht je toch liever op de DVD?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “The Fault in Our Stars’ filmtrailer verschijnt op Valentijnsdag

  1. Ghihi, slim bedacht! Maar wel jammer dat hij pas op 5 juni in de bioscoop draait. Al hebben er dan wel meer mensen tijd om naar de bioscoop te gaan omdat het richting de zomervakantie is. Mezelf inclusief. =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.