The Mortal Instruments Rune ketting

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The Mortal Instruments is niet alleen een superleuke young adult boekenserie, maar is ook al verfilmd! Vele van jullie hebben de film vast al in de bioscoop gezien, meerdere malen misschiens zelf! Ik weet nog dat ik de film zag, en genoot met volle teugen van de spannende actie scènes. Op 18 februari komt de film uit op DVD, maar hier bij young-adults.nl hebben wij alvast een leuke musthave! Wij bieden in onze YA Shop een ketting met de rune Angelic Power aan. Supergaaf natuurlijk om als fan van The Mortal Instruments zo’n rune ketting om je hals te dragen.

Over het verhaal
Clary Fray is een doodgewoon meisje uit New York, totdat ze midden in een club getuige is van een moord die gepleegd wordt door een groep jongeren. Tot haar grote frustratie lijkt zij de enige te zijn die het ziet. De jongeren die de moord gepleegd hebben, blijken schaduwjagers te zijn; strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Clary komt er al snel achter waarom zij de enige is die de schaduwjagers kan zien; ze blijkt één van hen te zijn…
Terwijl Clary steeds meer over zichzelf en haar verleden ontdekt, stapt ze de wereld van de schaduwjagers binnen; een magische, maar gevaarlijke wereld, waarin Clary zonder het te weten, een zeer belangrijke rol blijkt te hebben. De film is gebaseerd op het eerste deel van de succesvolle zesdelige boekenreeks: The Mortal Instruments: City of Bones van Cassandra Clare.

Ketting
The Mortal Instruments rune ketting kost slechts € 9.95. Vandaag voor 16:00 besteld, dan gaat het met de post van vandaag mee.

The mortal instruments ketting

Neem snel een kijkje in onze YA Shop met sieraden geïnspireerd op boeken en films voor young adults.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “The Mortal Instruments Rune ketting

  1. Deze is zo leuk ;u;

  2. Wow deze is echt leuk!

  3. Nee, dit is voorlopig de enige. Ze hadden bij de leverancier iig geen andere soorten qua klein kettinkje… Deze is 45 cm lang dus hangt iets boven je decollete.

  4. Komen er nog meer soorten?

  5. Jaaaaaaa!!!!! Die wil ik!!!! Kerstman, ik heb heeeeel lief geweest ^ ^

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today