Logo-youngadults-site

YA SHOP ONLINE

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Enige tijd geleden heb ik jullie verteld dat we met een aantal nieuwe projecten bezig zijn. Eindelijk is een van deze projecten live! Na lang eraan gewerkt te hebben komen we met een YA shop – een shop waar we van alles aanbieden wat jullie hopelijk heel leuk zullen vinden. In deze shop bieden wij onder andere artikelen aan die geïnspireerd zijn op films en tv-series. Zo vind je hier bijvoorbeeld de Vervain ketting van Elena Gilbert uit The Vampire Diaries of een supergave armband in de vorm van een klauw die doet denken aan de draken uit Game of Thrones. Maar naast deze producten hebben we ook sieraden geïnspireerd op sprookjes (zowel leuk voor kinderen als volwassenen), gave vintage sieraden en musthaves voor de mode chick. Ook bieden we onze boeken aan die onder het young adult label worden uitgegeven…. ennnn alvast een news flash! In het voorjaar verschijnen niet alleen de bundels n.a.v. de schrijfwedstrijd, maar ook een prachtige roman met een wel heel uniek verhaal!

Logo
Het logo van de shop is niet het standaard logo dat je gewend bent van young-adults.nl. Ik heb een nieuwe logo ontworpen die ik meer vind passen bij een webshop zoals deze. De reden hiervoor is dat de webshop wel bij de website hoort, maar ook los ervan staat. Daarnaast wilde ik ook eens iets anders. Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden, zelf ben ik er helemaal weg van 🙂

Producten
Op dit moment bieden we in de shop vooral sieraden aan, maar daar zal het zeker niet bij blijven! Over enige tijd zullen wij ook andere producten aanbieden, zoals kleding, schoenen en tassen. Daarnaast gaan wij nog iets aanbieden, maar dit blijft nog even geheim… 🙂

Promotie
Ter promotie van de webshop bieden wij van 1 december tot en met 7 december gratis verzendkosten aan. Gebruik deze kortingscode YAS2013FREE wanneer je naar je winkelwagentje gaat. Vul de code in en klik op ‘coupon gebruiken’. Normaal gesproken zijn de verzendkosten 1.95 voor bestellingen onder de € 20,- en bij bestellingen boven de € 20,- hoef je geen verzendkosten te betalen.

Verzenden
We verzenden de producten zodra deze zijn betaald. Doorgaans zal je binnen 2 werkdagen je bestelling in huis hebben.

Ik zou zeggen, neem een kijkje op www.yashop.nl en laat mij zeker weten wat je ervan vindt. Zijn er al sieraden die je op je verlanglijstje wilt?

Liefs en groetjes,

Natasja
Eigenaar young-adults.nl en de YA shop

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

17 gedachten over “YA SHOP ONLINE

  1. Ik zie er echt leuke dingen tussen staan. Ga zeker wat bestellen binnenkort 🙂

  2. @Admin, heel erg bedankt, ik ga meteen een paar links doorsturen! 😀

  3. @Liesje, en je adres natuurlijk… maar die zal vast ook in je account hier op de site staan 🙂

  4. @Liesje, ja dat is internetbankieren. Maar anders wil ik je op een andere manier wel helpen. Als je de links/urls van de producten die je wilt, stuurt naar info@young-adults.nl dan kan ik handmatig een bestelling maken en geef ik je het rekeningnummer waar je het bedrag op kunt overschrijven/overboeken. Zodra het bedrag op de rekening staat, stuur ik je de producten. Vind je dat een goede oplossing?

  5. Is dat met internetbankieren? Want dat heb ik niet..

  6. Je kan ook via IDEAL betalen… bedoel je dat? Je kan die keuze kiezen als je naar de kassa gaat 🙂 Laat maar weten of dat mogelijk is en of dat mag van je ouders. Het is een veilige betaalmethode en ik heb er een erkende beveiliging opzitten. Dus je hoeft je geen zorgen te maken.

  7. Super leuke site! 😉 Maar kan ik ook via overschrijving betalen want ik mag geen paypal gebruiken van mijn ouders.. 😥

  8. @Admin Bedankt! Zou inderdaad geweldig zijn. Ik ben ook echt een grote fan 😉

  9. @Aquafresh, ik zal eens kijken of ik ook sieraden kan vinden geinspireerd op Divergent… zou wel leuk zijn natuurlijk 8)

  10. @Jenn, ik zag het! Ik heb het vandaag op de post gedaan. Ik weet alleen niet hoeveel dagen het duurt voor het bij jou is. Laat je het me weten? Dan kan ik het op de site zetten hoelang het voor Belgische klanten duurt 🙂
    En dankjewel voor de complimenten allemaal 🙂

  11. Wauw! Ziet er goed uit, Natasja! En dat logo ziet er fantastisch uit! Ben heel benieuwd naar de producten die nog gaan komen!

  12. Wauw, geweldig!
    Met de kerstperiode die eraan komt heb ik alvast wat spulletjes besteld.
    Heel erg leuk idee, kijk uit naar de nieuwigheden.

  13. Komen er nog Divergent spullen?
    Ik ben echt een grote fan van Divergent (inwijding)!
    Ik hoop dat er ook spullen van Divergent te koop zullen zijn

  14. Superleuk! Echt heel gaaf dat je een shop hebt opgericht:D

  15. Die komen eraan 😉 maar heb ze nog niet binnen!

  16. Wat leuk voor je!!!!! 🙂
    Geen Mortal Instruments kettingen…? 🙁

  17. Wauw, die sieraden geïnspireerd door tvd zijn wel awesome!! :O

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.