Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Radiohead – All I Need

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goedemorgen, iedereen. Het is tijd voor een nieuwe song om jullie oortjes mee te verwennen. Eentje die ik al maandenlang aan het luisteren ben, ik ben er gewoon helemaal verslaafd aan geworden. Het is ‘All I Need’ van Radiohead, de Engelse alternatieve rockband waarvan iedereen de naam kent, maar slechts weinige hebben ook maar enig idee wat ze nu precies voor liedjes hebben. Je hoeft nu maar de trailer van ‘The Mortal Instruments: City of Bones’ op te zetten, of je weet het al. Ik ben een grote, grote fan van die trailer. Met rode wangen moet ik – schaam schaam – toegeven dat ik er nog niet aan toe ben gekomen om het boek te lezen. Toch kon ik het niet laten om de trailer te kijken, en ik was meteen zo verkocht dat ik de film ben gaan opzoeken in de bioscoop. Maar wat de trailer zo goed maakt, heeft toch heel wat met de muziekkeuze te maken. Dankzij dit liedje bekruipt je echt het mysterieuze en ongemakkelijk spannende gevoel, zodat je het liefst meteen naar de bioscoop wil hollen. En wat een film zeg. Ik zou hem zo een tweede, derde, tiende keer kunnen gaan bewonderen (en ook misschien wel een beetje voor de knappe Simon en Jace).

Halverwege de Trailer hoor je een stukje van All I Need

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Radiohead – All I Need

  1. Oo, Radiohead! Ik moet zeggen dat ik dat echt al lang niet meer heb gehoord. Op de één of andere manier krijg ik altijd zo’n depressief gevoel als ik meerdere liedjes van ze achtereen luister. Doe mij dan maar Muse of zo. xD Maar All I Need ben ik nu eens aan het luisteren en die kende ik dus nog niet. Ik vind het echter wél cool dat ze een liedje van zo’n band hebben gekozen om bij de trailer te voegen. =3

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.