Logo-youngadults-site

Eerste trailer How I live now

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De eerste trailer van How I live now is vrijgegeven. Deze boekverfilming is gebaseerd op de gelijknamige roman van Meg Rosoff. De hoofdrol wordt gespeeld door de Academy Award genomineerde Saoirse Ronan, bekend van haar hoofdrollen in The lovely Bones en The Host. In Hoe ik nu leef komt de 15-jarige Elisabeth uit New York. Ze wordt door iedereen Daisy genoemd. Thuis is het even niet makkelijk omdat de nieuwe vriendin van haar vader zwanger is en Daisy kan daar niet zo goed mee omgaan. Haar moeder is overleden bij  haar bevalling. Dus die kan haar niet steunen. Daarom besluit ze haar zomervakantie door te brengen

bij de zus van haar moeder in Engeland. Daisy wordt verliefd op haar neef Edmond en heeft de tijd van haar leven. Tot de derde Wereld Oorlog uitbreekt.

 

Wanneer de film in de bioscoop draait is nog niet bekend. Bekijk hieronder de trailer. We zijn benieuwd naar je reactie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Eerste trailer How I live now

  1. Ziet er een prachtige film uit ! Ga ik zeker zien 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.