Geplaatst op Geef een reactie

In de bios: Carrie

In deze nieuwe verfilming van de horror klassieker Carrie, wordt de rol van Carrie White vertolkt door Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo). Carrie is een verlegen meisje, een buitenbeentje op school en wordt opgevoed door een zeer religieuze moeder (Julianne Moore). Op de avond van haar eindejaarsgala wordt ze zo erg gepest dat ze haar telekinetische krachten los laat op haar klasgenoten en richt ze een bloedbad aan in het kleine dorpje waar ze woont.

Boekverfilming

Carrie – you will know here name – is gebaseerd op de bestseller van Stephen King en geregisseerd door Kimberley Peirce. De film draait momenteel in de Nederlandse bioscopen. Binnenkort verschijnt er ook een nieuwe filmeditie van Carrie bij Poema Pocket.

Bekijk hieronder de trailer. Houd jij van horror? Of sla je deze film af? Ik ben zelf geen fan van horror dus deze film laat ik aan me voorbij gaan.

Geef een reactie