Logo-youngadults-site

In de bios: Carrie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In deze nieuwe verfilming van de horror klassieker Carrie, wordt de rol van Carrie White vertolkt door Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo). Carrie is een verlegen meisje, een buitenbeentje op school en wordt opgevoed door een zeer religieuze moeder (Julianne Moore). Op de avond van haar eindejaarsgala wordt ze zo erg gepest dat ze haar telekinetische krachten los laat op haar klasgenoten en richt ze een bloedbad aan in het kleine dorpje waar ze woont.

Boekverfilming

Carrie – you will know here name – is gebaseerd op de bestseller van Stephen King en geregisseerd door Kimberley Peirce. De film draait momenteel in de Nederlandse bioscopen. Binnenkort verschijnt er ook een nieuwe filmeditie van Carrie bij Poema Pocket.

Bekijk hieronder de trailer. Houd jij van horror? Of sla je deze film af? Ik ben zelf geen fan van horror dus deze film laat ik aan me voorbij gaan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.