Logo-youngadults-site

De aflossing

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Beautiful Creatures – De aflossing #4
Auteurs: Kami Garcia & Margaret Stohl

ISBN: 9789044341249

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Ethan, die nooit had gedacht in Gatlin het meisje van zijn dromen te vinden en niet kon verzinnen dat hij ooit zo graag terug zou willen naar het saaie stadje, moet nu hemel en aarde bewegen om terug te gaan naar de plek die hem zo dierbaar is. In Gatlin probeert Lena er alles aan te doen om Ethans terugkeer mogelijk te maken, ook al moet ze hiervoor oude vijanden vertrouwen en het leven van anderen op het spel zetten. Ver van elkaar proberen Ethan en Lena opnieuw samen hun lot te herschrijven.

Verpletterend slot van Beautiful Creatures-reeks. Is de dood het einde… of alleen het begin?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “De aflossing

  1. Ik heb hem gelezen, hij was geweldig 😀

  2. Ik zag deze inderdaad ook alleen in paperback versie en ik wil hem ook in hardcover want de andere 3 delen heb ik allemaal in hardcover… Dan wil ik ze ook allemaal in hardcover… Dit deel is trouwens #4 in de serie en niet #3. 🙂

  3. Ik liep even binnen bij Polare en zag ‘m liggen. Wat ongelooflijk dat ze alleen nog cheape paperbackversies verkopen. Ik heb de andere drie delen in hardcover en ik wil deze ook in hardcover! =(

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.