Logo-youngadults-site

Twee trailers Ender’s Game

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op 31 oktober zal Ender’s Game in de Nederlandse bioscopen draaien. We hebben er nog niets over verteld, want deze film is ons een beetje ontglipt. Pas toen de tweede trailer werd vrijgegeven kwam deze young adult verfilming, naar het gelijknamige boek van Orson Scott Card, in ons vizier. En wow, wat een trailers! Top acteurs schitteren, geweldige actie scenes en de spanning druipt er vanaf.

Deze spannende scifi-avonturenfilm is zo te zien echt een must-see voor het najaar.

Het verhaal
Ender’s Game is gebaseerd op het eerste gelijknamige deel van de succesvolle boekenreeks Ender’s Saga van de schrijver Orson Scott Card. Het verhaal draait om tieners met speciale gaven, die door de regering worden opgeleid om tegen buitenaardse wezens te vechten. Onze planeet is al twee keer door de insectachtige ‘Buggers’ bestormd en Ender Wiggin (Asa Butterfield) is uitverkoren om onze planeet te redden. 

Naast Ford en Butterfield bestaat de cast uit Oscarwinnaar Ben Kingsley, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld en Viola Davis. Ender’s Game is geregisseerd door Oscarwinnaar Gavin Hood (Tsotsi) en draait vanaf 31 oktober in de bioscoop.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Twee trailers Ender’s Game

  1. Cool ik heb de 1ste trajler al eerder gezien en vond hem al leuk. Maar ik wist niet dat het een young adult was

  2. Zijn de boeken al in het Nederlands vertaald?
    Ik zag het wel eens voorbij komen maar dacht er niet teveel bij na..
    Ziet er best wel leuk uit 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.