Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Maroon 5 – She will be loved

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Af en toe heeft ieder meisje die typische meisjesbui… IJs en koekjes, veel vriendinnentime en natuurlijk de heerlijke romantische drama’s of feelgoods. Tijdens de zomervakantie komt die bui ook bij mij opdagen, en dit jaar koos ik ervoor om elke avond een Nicholas Sparks verfilming te kijken. Geef me ongelijk. Zijn liefdesverhalen zijn gewoon niet te evenaren, en keer op keer maakt hij er weer een dramasprookje van. Altijd geloofwaardig, en ook altijd even hartbrekend. ‘The Notebook’, ‘A Walk to Remember’, ‘Safe Haven’… er zijn er heel wat voorbij gekomen.

Ook ‘The Last Song’ moet ik toevoegen aan dat rijtje. Een prachtig liefdesverhaal over de opstandige tiener Ronnie, die met haar broertje een tijdje bij haar vader moet intrekken, die jaren geleden gescheiden is van haar moeder. Ronnie haat het daar en wil zo min mogelijk met haar vader te maken hebben, en vindt dan ook haar afleiding in de liefde van haar leven. Maar dan komt ze erachter dat haar vader ziek is, en dat zet Ronnies leven op een keerpunt. Een hartverscheurende en prachtige film met een geweldige soundtrack. Twee liedjes heeft Miley Cyrus zelf geschreven en gezongen, waarvan er eentje al eens is langsgekomen tijdens de Tuesday Tunes(When I look at you). Zelf ben ik een fan van Maroon 5, dus ik ging helemaal uit mijn dak toen ik mijn lievelingsliedje op de soundtrack hoorde. Geniet er dus van, net zoveel als ik ervan genoten heb.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.