Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Plumb – Cut

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Als je op zoek bent naar een verslavende serie die het ene prachtige liedje na het andere op je afvuurt, moet je bij The Vampire Diaries zijn. Aan de ene kant hoor je op de perfecte momenten de bekende songs die enkele weken de radio en de muziekwereld hebben veroverd en je ondertussen luidkeels kan meebrullen, aan de andere kant maak je kennis met liedjes die al lang bestaan, maar nooit de lof hebben gekregen die ze eigenlijk verdienen. Voor mij is Cut van Plumb (inderdaad, van die naam had ik ook nog nooit gehoord!) een van die geweldige voorbeelden. Misschien dat het te maken heeft met het kleine detail dat dit liedje mijn meest favoriete scène ooit begeleidt. Het is een tamelijk oude aflevering, nummer tien in het eerste seizoen, “The Turning Point”. Het is het moment waarop Elena Stefan in zijn gezicht werpt dat ze van hem houdt, vampier of geen vampier, en Stefan eindelijk toegeeft aan haar liefde. Wat een prachtscène, die me steeds opnieuw kippenvel bezorgt. “I’m not a stranger. No, I am yours.”

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.