Logo-youngadults-site

Preview De weg van de schaduw

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben nog een preview voor jullie van de schrijver Alexey Pehov. Namelijk van het tweede deel van zijn fantasy-serie: De weg van de schaduw. Het verhaal gaat verder waar deel 1 eindigde. Harold en zijn metgezellen zetten hun expeditie voort. Gaat het hun lukken om het Bottenpaleis te bereiken?

Het verhaal
Nadat Harold en zijn metgezellen een van hen verloren, zetten zij toch hun tocht door naar het gevreesde ondergrondse Bottenpaleis. Hoewel ze weten dat talloze legers van krijgers en tovenaars al hebben gefaald, zijn ze vastbesloten om hun queeste te vervullen en de magische hoorn te vinden die de Naamloze zal kunnen verslaan.

Maar voordat ze de catacomben kunnen bereiken, zullen ze al hun kennis en listen moeten gebruiken om de vijand te ontlopen en de vele obstakels te overwinnen die ze gaandeweg tegenkomen.

Lees hier het fragment van De weg van de schaduw en laat ons weten wat je ervan vindt. Ga je de serie lezen? Alle fantasy-liefhebbers opgelet, als je de preview van De vloek van de schaduw nog niet hebt gelezen kun je dat hier doen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Preview De weg van de schaduw

  1. Dit boek is er toch al een jaar? Die was er vorig jaar op de EFF al namelijk. Deel drie (Het lot van de schaduw) zal dit jaar op de EFF verkrijgbaar zijn (zover ik heb begrepen tenminste).

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.