Logo-youngadults-site

Logan Lerman over the Perks of Being a Wallflower, Percy Jackson: Sea of Monsters en Noah

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Logan Lerman is de laatste tijd een eerg drukke acteur geweest. En we hoeven het niet te ontkennen, hij is op dit moment een van de meest getalenteerde jonge acteurs met toch al wat indrukwekkende films op zijn naam. Eerder schitterde hij in The Perks of Being a Wallflower, heeft hij het vervolg Percy Jackson: Sea of Monsters gefilmd en verschijnt hij in Noah. Het zijn alle drie totaal verschillende films. Logan vertelt waarom.

Logan sprak met ComingSoon, en vertelde het volgende: “Oh, very difficult, yeah, very, very difficult. I mean, actually not difficult, because it wasn’t really difficult, but it was interesting to go back into that world. They’re just so different, so, so different. All three of them are just completely unique challenges, and yeah, I guess the variety is what makes it fun.”

Terwijl we al genoten hebben van The Perks of Being a Wallflower, kunnen we Percy Jackson: Sea of Monsters zien wanneer de film op 15 Augustus in de bioscoop zal verschijnen. Jawel, dan zien we Logan Lerman weer, en in Noah zal hij weer naast Emma Watson op het grote scherm verschijnen. Deze film wordt op 20 april 2014 verwacht.

Verder is de volgende film waar Logan Lerman in speelt Stuck in Love, deze komt op 19 april uit in Amerika. Maar gelukkige kennen we bepaalde wegen om deze film toch te kunnen zien 😉 Wat vinden jullie van deze acteur? En gaan jullie in het najaar naar Sea of Monsters?

p.s. het gehele interview met Logan Lerman kun je hier lezen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Logan Lerman over the Perks of Being a Wallflower, Percy Jackson: Sea of Monsters en Noah

  1. Die monsters film ga ik niet naartoe. Geen idee waarover het gaat, maar de titel spreekt me al niet aan. En Noah? Ook nog nooit van gehoord. Daar wil ik wel een trailer van opzoeken. =)

  2. Hoop ik ook deel 1 hadden ze echt hele belangrijke personen uitgelaten

  3. Oeh, Lorgan Lerman! Ik kan niet wachten tot de films verschijnen maar hoop wel dat deze Percy Jackson wat meer op het boek lijkt…

  4. Waaaaaaaaaaaah ik las inees op twitter percy jackson en ik kon niet snel genoeg klikken!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.