Logo-youngadults-site

Officiële foto’s uit The Hunger Games: Catching Fire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Laten we eerlijk zijn, wat young adult films betreft hebben we een topjaar in 2012 gehad. The Hunger Games, Breaking Dawn Part 2, The Hobbit, Snow White and the Huntsman en nog heel wat andere pareltjes. Maar nu 2012 om is, kunnen we alleen maar uitkijken naar wat er ons nog allemaal te wachten staat. En ik, ik kijk het meeste uit naar het tweede deel van The Hunger Games; Catching Fire!

Over deze film hebben jullie de laatste tijd niet veel gehoord, gewoon omwille van het feit dat Lionsgate het allemaal zo stil mogelijk houdt. Nadat ze de cast van Catching Fire bekend hebben gemaakt, zijn ze in alle stilte begonnen met de opnames. Er zijn een paar foto’s verschenen van op de set zelf, maar die waren niet echt de moeite waard. Nu zijn er echter een paar prachtige afbeeldingen bijgekomen, zodat we al een mooi beeld kunnen vormen over onze favoriete dystopische serie op het grote scherm.

Naar mijn gevoel laat deze foto een fragment zien uit een van de vele toespraken die Katniss en Peeta moeten houden nadat ze de 74e Hongerspelen hebben gewonnen en alle Districten van Panem moeten afreizen als winnende Tributen.

Deze tweede heeft niet veel uitleg nodig; arme Gale die gevangen gehouden wordt door twee bewakers. Volgens mij is dit het begin van een van de vele hartverscheurende momenten waarin Gale ten onrechte afgeranseld wordt door een nieuwe bewaker en zo halfdood verzorgd moet worden.

Een gesprekje tussen Haymitch en de nieuwe Hoofdspelmaker Plutarch.

Een foto van Prim en Katniss’ moeder . Het valt me wel op dat het meisje er al een stuk ouder uitziet dan in The Hunger Games.

Duivelse Snow op zijn balkon vol witte rozen.

En last but not least, de cover van Entertainment waarin we een beeld van Katniss en Finnick krijgen. Dit worden dus de pakjes van de Tributen in de 75e Hongerspelen, en kijk eens naar de befaamde drietand die Finnick in zijn handen houdt! Vinden jullie de acteur nog steeds ongeschikt voor de rol?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Officiële foto’s uit The Hunger Games: Catching Fire

  1. Ik wil deze film echt zien ! 😉

  2. Op tumblr heb ik al heel wat foto’s voorbij zien komen, ik kan echt niet wachten! De trailer komt 14 april al uit. Het schijnt dat het er nog veel onprofessioneler aan toegaat dan tijdens de opnamen van The Hunger Games. Jennifer, Josh en Sam zijn stuk voor stuk geniaal en hilarisch.

    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/317930_598499576833364_1630407966_n.jpg . Finnick probeert Katniss af te leiden tijdens training. 🙂
    Finnick is trouwens pas 24 in Catching Fire, dus hij is gewoon nog heel jong. Sam Claflin zelf is 26.

  3. Ik moet deze film zien! 😀 😀

  4. Kan niet wachten!

  5. ja ik had hem ook iets ouder voorgesteld maar vind de foto’s wel cool 8)

  6. AWESOME

    kijk er echt naar uit!! 😀

  7. Mmmh finnick had ik wel iets ouder voorgesteld XD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.