Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: The Smiths – Asleep

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goedemorgen allemaal (: De kerstvakantie is afgelopen. Dat betekent dat het ene deel van ons terug naar zijn geliefde werk moet, en het andere deel zich weer naar de schoolbanken moet begeven. Nou, ik hoop dat jullie er allemaal net zoveel zin in hebben als ik (dus niet). Maar om toch helemaal in de stemming te komen, heb ik dit weekend The Perks of Being A Wallflower bekeken; de verfilming die het verhaal vertelt over de zestienjarige Charlie, die helemaal niet zoals de andere tieners is. Wanneer hij op de middelbare school terecht komt, leert hij een paar laatstejaarsstudenten kennen die hem in het volwassen wereldje introduceren. Een emotionele film, waarover de filmrecensie snel volgt.

In The Perks of Being A Wallflower is Asleep van The Smiths te horen; een duister en dramatisch liedje dat waaschijnlijk de grootste invloed in het boek (en ook een beetje in de film) heeft. De duistere lyrics passen perfect bij de duistere tienertoestanden die allemaal door ons hoofd gaan. In het boek voelt Charlie zich erg verbonden met dit liedje, en ik hoop dat hij jullie ook bevalt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: The Smiths – Asleep

  1. Hé, dit is op zich wel tof! Dit liedje is vooral veel beschreven in het boek. Ik vind dat het precies vertegenwoordigd hoe Charlie zich voelt. Echter vind ik het leukste liedje van heel de film toch wel Could It Be Another Change van The Samples. Hier word ik echt weer een beetje depri van, maar het blijft een mooi verhaal. =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.