Logo-youngadults-site

Academicus Vampyrus 3 in 1

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Academicus Vampyrus (deel 1, 2 en 3)
Auteur: Richelle Mead

ISBN: 9789048815500

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Rose Hathaway zou zonder twijfel haar leven geven voor Lissa Dragomir. Omdat ze zielsverwanten en beste vriendinnen zijn. Maar vooral omdat Rose voor deze taak is geboren. Ze is een Dhampier en voorbestemd om de kwetsbare Moroi, waar Lissa toe behoort, te beschermen tegen intrige, dood en – erger nog – onsterfelijkheid.

Als Lissa heftige emoties voelt merkt Rose dit meteen. Deze unieke, raadselachtige verbintenis maakt hen tot een interessant doelwit voor duistere figuren en de op macht beluste schepsels die aan de onderkant van de samenleving en het randje van de dood hangen: Strigoi.

In deze omnibus (Academicus Vampyrus, IJskoud, Schaduwkus) volgen we Rose en Lissa in een hartstochtelijke strijd waarin liefde en passie plotsklaps kunnen overgaan in een gevecht op leven en dood. In een wereld vol gevaar is er maar één manier om te overleven: constante waakzaamheid.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

11 gedachten over “Academicus Vampyrus 3 in 1

  1. Dan moet je klikken oo bestel bij bol.com of cosmox.nl

  2. waar zie ik de prijs??????

    ik heb heel lang gezocht naar dit boek maar wist de naam niet meer

  3. Deze serie is mijn nieuwe verslaving. Ik kan gewoon niet geloven dat ik tot 2013 heb gewacht met het lezen van een serie die al sinds 2007 (!!) uit is. Nu kan ik niet meer stoppen met lezen 🙂 Voor iedereen die wel of niet van vampiers houdt.

  4. Ik heb deze! En ik had hem in een week uitgelezen… De week erna heb ik de drie andere delen gekocht. De serie is echt geweldig! Nu wil ik sparen voor de andere serie, De Alchemisten, een vervolg op Academicus Vampyrus maar met Sydney in de hoofdrol 🙂

  5. Met zoveel positieve reacties moet ik het toch maar eens proberen 🙂

  6. Voor iedereen die deze serie nog niet heeft gelezen: Ga het alsjeblieft doen!! 1 van mijn 2 favoriete boekenserie’s allertijden!!

  7. Wauw, de cover is echt prachtig! Ik alle boeken echter al apart, de eerste drie in het Nederlands en de laatste drie in het Engels.
    Voor iedereen die de serie nog niet kent raad ik dit wel aan. Het is een fantastische serie en nog lekker voordelig ook.

  8. Ik hoor al heel lang veel leuke en positieve dingen over deze serie, misschien toch maar eens proberen dan;-) En de covers zijn trouwens echt prachtig!

  9. Hé, wat tof dat ze hier nog een omnibus van hebben gemaakt! Het is een ongelooflijk toffe serie. Een aanrader! =D

  10. Ik heb ze alle drie apart gekocht voor in totaal maar €12 dus dat is wel goedkoper

  11. Omg, die moet ik hebben!
    Zo goedkoop ook!
    Wel onhandig om zo’n mega dik boek vast te houden, maargoed 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.