Tuesday Tunes: Ed Sheeran – Kiss Me

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goedemorgen allemaal. Het wordt de allerlaatste goedemorgen van 2012, en ik hoop dat hij voor ieder van jullie magnifiek wordt! Vanavond vieren we allemaal met onze familie of vriendenkring of misschien wel gewoon met zijn tweetjes het begin van een nieuw jaar. Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen en nog veel meer young-adults.nl! Vanavond zitten we gezellig met z’n allen aan tafel, na lekker gesmuld te hebben van een heerlijk Nieuwjaarsdiner, af te tellen tot 2013. Of misschien doen we dat wel tijdens het stappen in de discotheek of in de kroeg. Of misschien vieren we het wel – net als deze redactrice – met duizenden andere mensen voor het kasteel van Sleeping Beauty in Disneyland Parijs. Maar waar we Oudejaarsavond ook vieren, één ding staat vast. Wanneer de klok twaalf uur slaat, zal er heel wat afgekust worden! Daarom heb ik alvast een liedje om helemaal in the mood te komen. Luister goed naar het prachtige “Kiss Me” van Ed Sheeran.

Dit liedje is te horen in the Vampire Diaries, en wel in de zevende aflevering van het vierde seizoen genaamd “My Brother’s Keeper”. Er is geen ontkennen aan dat de muziek in deze wereldbekende bovennatuurlijke televisieserie een cruciaal element is. Het tilt de ene adembenemende scène na de andere, die we met bonzend hart al vier seizoenen lang bekijken, naar een niveau van emotionele inhoud die we niet voor ogen houden. Deze keer krijgt Ed Sheeran de kans om alle fans voor een tweede keer te betoveren, na zijn prachtige “Give Me Love” in seizoen 3.

Ik wens jullie een geweldig 2013 dat nog veel beter wordt dan het vorige jaar! Veel liefs, Amélie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Tuesday Tunes: Ed Sheeran – Kiss Me

  1. Ah, dat liedje heb ik best een paar keer geluisterd van de zomer toen ik zijn album gedownload had. Hij had toen een hit met A-Team. Desalniettemin vind ik zijn muziek niet per se horizonverbredend. Ik denk dat ik het niet zo leuk vind omdat zijn muziek potentie heeft voor de top 40. Niet vervelend om te horen, maar niet iets wat ik zelf gauw zou opzetten.

  2. Ed Sheeran is een ongelooflijke artiest, zijn lyrics zijn [b]echt[/b]. Wake Me Up is prachtig, net als Where We Land, Cold Coffee, Small Bump en nog zo veel meer van zijn nummers. Het is jammer dat hij voornamelijk bekend is vanwege The A-Team, terwijl hij nog zo veel meer belachelijk goede nummers heeft. Hij is mijn held ♥

  3. ik vind dit echt een prachtig nummer!!!! Heb die afl. van TVD ook gezien… zoo leuk! Mooie afsluiting van 2012 😀 En iedereen natuurlijk een prettige jaarwisseling gewenst!

Geef een reactie

Join us

Get your account today