Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Pink Mountain Tops – While We Were Dreaming

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De tijd is genadeloos snel en vliegt om voordat je de kans krijgt om hem vast te grijpen. Over 1 week is het Kerstmis. Over 2 weken beginnen we aan 2013. Dan ben ik al een jaar aan de slag als redactielid van deze prachtige site (: En fantastisch is het. Er zullen nog vele jaartjes volgen! Maar nu terug naar de Tuesday Tunes!

De Belgische leden hier hebben misschien net als ik zaterdagavond naar VTM gekeken. Toen was namelijk de young adult film Charlie St. Cloud op televisie! Dit romantisch drama leert je meer over de dood en hoe ermee om te gaan. In een auto-ongeluk waar Charlie aan het stuur zat, overleeft hij en verliest hij zijn jonge broertje. Charlie kan hem niet loslaten, en jarenlang leeft hij in de illusie dat zijn broertje “bij hem” is. Totdat hij een meisje leert kennen, en hij moet kiezen tussen het verleden en de toekomst. Een film met een prachtige diepere betekenis en ook een geweldige soundtrack. Mijn lievelingsliedje is zeker weten While We Were Dreaming van Pink Mountain Tops. Een speciale band waar ik nog nooit van heb gehoord, maar die zeker het noemen waar zijn. Dit prachtige liedje is treurig en zweverig tegelijkertijd, en sluit mooi aan bij het thema van de film.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.