Logo-youngadults-site

Twee nieuwe trailers: City of Bones en The Host

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wat is het me een week geweest. Die werd voornamelijk bepaald door het release van Breaking Dawn Part 2, maar op young adult filmgebied is het daar niet blijven stilstaan! We wisten allemaal dat de trailer van City of Bones rond dezelfde tijd als Breaking Dawn wereldwijd werd verspreid, maar net bots ik op nog een trailer, en wel die van The Host! Veel tijd om te rouwen voor Twilight hebben we niet, al voelt het wel een beetje alsof we gedumpt zijn door ons vriendje. Er staan gewoon teveel films op om lang stil te blijven zitten.

Allereerst de trailer van The Mortal Instruments: City of Bones. Deze is al veel besproken op de young adult community, maar voor degenen die ‘m nog niet gezien hebben! City of Bones is gebaseerd op het boek Stad der Beenderen van Cassandra Clare. City of Bones vertelt het verhaal van Clary Fray, een tiener die normaal lijkt, maar dan ontdekt dat ze een afstammeling is uit de lijn van Shadowhunters, een geheime organisatie in een eeuwenoude strijd om onze wereld te beschermen tegen de demonen die ons bedreigen. Na de verdwijning van haar moeder, is Clary gedwongen om zich bij een groep Shadowhunters te voegen, die haar verwelkomen in het gevaarlijke, bizarre deel van New York dat Downworld wordt genoemd, vol met demonen, magiërs, vampieren, weerwolven en andere dodelijke schepsels. De reacties van de fans zijn zeer positief, zeker over Jamie Campbell Bower, die Jace vertolkt. Eerst was veel kritiek op hem, maar de fans beseffen nu dat Jamie Jace is.

Dan nog de grote verrassing, de trailer van The Host! Vooral voor de liefhebbers van science fiction verhalen of de diehard Stephenie Meyer fans! Di is namelijk het andere grote verhaal dat ze heeft geschreven, en waar ze ook nog eens zelf aan heeft meegewerkt! The Host gaat over een buitenaardse parasietenziel die geïnjecteerd wordt in het lichaam van Melanie Stryder. Deze buitenaardse zielen proberen in de toekomst de wereld over te nemen door zich in de mensen te nestelen en ze helemaal te beheersen. Maar deze ziel, die “Wanda” genoemd wordt, vormt een team met haar host en besluit Melanie en de rest van de mensen te helpen.

Ik ben helemaal weg van beide trailers, en ik ben benieuwd wat de filmmakers er uiteindelijk mee gedaan hebben! Naar welke film kijken jullie het meeste uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

21 gedachten over “Twee nieuwe trailers: City of Bones en The Host

 1. City Of Bones, het lijkt me een super film! wel jammer dat in de trailer al ziet dat het in de film anders zal gaan. maar toch lijkt het me een fanastische film!

 2. OMG the host! die is echt super gaaf! zien zien zien

 3. Deze wil ik alle twee zien, city of bones het meest!

 4. Zo zo, ze hebben het goed voor mekaar! Breaking Dawn part II is de bioscoop amper in of de trailer van The Host verschijnt al, ghèhè. Ik moet het boek Zielen nog steeds lezen, shame on me!

 5. @Jennyy2 zou best kunnen 😉
  Nee ik kijk daar ook wel naar uit, maar ik hoop gewoon heel erg dat ’the mortal instruments deel 1’echt goed word en een goede hit word zodat ze de andere boeken ook gaan verfilmen want dan hebben we weer zoveel films erbij die we kunnen kijken 😀

 6. IK KAN GEWOON NIET WACHTEN ;-);-);-)

 7. Ben ik dan de enige veel meer uitkijkt naar the Host? Dat is echt een van mijn favoriete boeken allertijden.

 8. OMG, city of bones:D:D:D:D:D

 9. Beide boeken zijn mooi!!
  hoewel ik “the mortal instruments” GEWELDIG-ER vind!!!!!
  EN JAMIE IS ECHT ZOOOO JACE!!! kjfjhgjfghjkdfghdfkghhdl!!!
  Heb de trailer al 100 keer bekeken en kan heel de tekst meezeggen!!
  “You’re not a mundane” omg!!!!! jamie zijn accent is jshfgkfdhgfjhdfkjg!!!
  Alleen nog wachten tot augustus 🙁

 10. Ik wil The Host eerst liever lezen, want als ik eerst de film kijk doe ik dat niet meer.
  Zelf kijk ik het meest uit naar the city of Bones. Maar ik had me de personages ook best wel anders voorgesteld.. behalve Clary dan, die vind ik nu juist wel weer ‘goed’
  😉

 11. Ja lezen!!!!!
  Hij is nu trouwens maar 3 euro bij boekenkraam!!
  Dus voor dat geld hoef je hem niet te laten liggen 😉
  Ze hebben ook deel 2 en 3 😀

 12. Ik heb de stad van beenderen niet gelezen. Al lijkt de film me wel leuk.
  Zou ik de boeken moeten lezen?
  Zielen heb ik wel gelezen en de film hoort daar natuurlijk bij 😉

 13. De city of bones trailer is nog maar een teaser trailer, omdat ze pas 2 weken geleden klaar waren met filmen dus vandaar dat hij nog een beetje chaotisch is 🙂
  Ik had in het begin ook mn twijfels over jamie als jace, maar ik vind dat hij echt een goede ‘jace’ uitstraling heeft in de trailer. 🙂

 14. De trailer voor the Host vind ik super, al had ik graag wat meer van Ian gezien 🙂 De trailer van the City of Bones daarentegen vind ik een beetje chaotisch. Een vriendin die het boek niet gelezen heeft snapte na het zien van de trailer nog steeds niet waar het verhaal nou over ging en dat kan ik best begrijpen.

 15. Wow nu kijk ik nog meer uit naar City of Bones.. Echt een hele goede trailer.

 16. Ik had me de personages ook heel anders voorgesteld 🙁

 17. Ook ik vind City of Bones niet goed gecast. Ik had elk personage me anders voorgesteld. Maar toch wil ik hem zeker zien.

 18. Ik vind The Host er juist heel mooi en spannend uitzien. Ik weet niet zo goed wat ik vanCity of Bones moet denken… Maar misschien is dat omdat ik Lily Collins niet echt goed gecast vindt. Ik had altijd een heel ander personage in gedachten. De film wil ik uiteraard wel zien 🙂

 19. Ik kijk ook het meest uit baar de city of bones!,!

 20. Ik vind The Host trailer er beter uitzien maar kijk het meest uit naar City of Bones!!!!!
  😀

 21. Wauw, ik vind dat het twee hele spannende trailers zijn. Zelf kijk ik het meest uit naar City of Bones, ik had in het begin inderdaad ook mijn twijfels bij Jamie maar nu ik hem in de trailer zie vind ik ‘m eigenlijk wel een hele goede Jace!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.