Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Passion Pit – Where I come from

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is gebeurd. Het einde van de Twilight Saga is sinds vorige week woensdag in alle Belgische en Nederlandse filmzalen te bekijken. Aan de vele reacties op young-adults.nl denk ik dat de grote fans ondertussen wel al geweest zijn (zelf ben ik al tweemaal gegaan!) en aan jullie enthousiasme te horen, zijn jullie net zo tevreden als ik. Wat een einde! Wat een spanning! Wat een verrassingen! Breaking Dawn Part 2 is een geweldige adaptatie van het boek van Stephenie Meyer, maar de filmmakers hebben voor een turn gezorgd die iedereen op het puntje van zijn of haar stoel hield. Op de avond van de première zijn er zelfs mensen  de zaal uitgelopen omdat ze het niet meer aankonden. Dus echt een pluim voor iedereen die heeft meegewerkt!

En dan heb ik het nog niet over de soundtrack gehad. Ook op muzikaal niveau is Breaking Dawn Part 2 een toppertje onder alle films. Niet zoveel bekende namen, afgezien van Nikki Reed herself en Green Day, maar dat heeft de film zeker niet slecht gedaan. Voor deze Tuesday Tunes heb ik gekozen voor het allereerste liedje dat te horen is, namelijk wanneer Bella haar ogen voor de eerste keer opent als een vampier. Ze hoort nu elk geluidje, ziet elk detail; van een houtsplintertje in een kast tot elk facet van een bloem. Een ding is zeker, Bella is geboren om vampier te zijn en voelt zich geweldig in haar rol. Deze opgetogen muziek komt perfect overeen met haar gevoelens, ze kan gewoon niet wachten om te gaan leven. Omdat ik zo verliefd ben op de soundtrack, zullen de komende weken meer liedjes van de soundtrack te horen zijn!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Passion Pit – Where I come from

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.