Geplaatst op 15 Reacties

In de bios: Breaking Dawn Part 2

Eindelijk draait het langverwachte slotdeel in de bioscoop. Na de succesvolle verfilmingen van Twilight, New Moon en Eclipse, is Breaking Dawn van Stephenie Meyer het laatste deel over de liefde tussen de gewone tiener Bella (Kristen Stewart) en de vampier Edward (Robert Pattinson).

Het verhaal

Bella moet wennen aan haar nieuwe leven als vampier, maar ook als moeder. Haar dochter Renesmee is een bijzonder kind en dat is moeilijk geheim te houden. Zodra de Volturi horen van haar bestaan, vertrekken ze naar het stadje Forks om de familie uiteen te halen. Edward en de andere Cullens gaan op zoek naar hulp en vinden die bij Jacob en een aantal vampierenclans. Samen maken ze zich ze op voor de confrontatie die hun lot voorgoed zal bepalen.

Heb jij deze film al in de bioscoop gezien? Geef hieronder je reactie… ik denk dat ontzettend veel fans dit willen weten. Of wacht je even tot de Kerstvakantie? Ikzelf ga denk ik over 2-3 weken.

15 gedachten over “In de bios: Breaking Dawn Part 2

 1. Love it 🙂

 2. Ik heb de film nog steeds niet gezien.. Misschien dat ik vandaag ga met een vriendin #fingerscrossed

 3. Ja haha hij was echt goed

 4. Ik vond het idd ook leuk dat het zelfs voor mensen die het boek al hebben gelezen nog spannend was! Ik was echt in shock bij dat eindgevecht

 5. Ehm, ga er maar vanuit dat hij nog minstens 3 maanden in de bios draait.

 6. Ben naar Breaking dawn part 2 geweest echt een geweldige film raad ik iedereen aan het einde is super spannend;-);-)

 7. Weet iemand tot waneer hij draait. Want ik heb niet zoveel tijd en ik moet hem echt zien en dadelijk ben ik telaat!!!!!

 8. Weet iemand tot waneer ie in de bios is want ik moet hem echt zien alleen heb niet zoveel tijd en dadelijk ben ik telaat!!!!

 9. Hij was echt geweldig! Ook heel onverwachte wendingen!

 10. AAAAAAHH Hij was zooooooo geweldig he!! Echt veruit de beste van allemaal!! Moest 2x huilen. Wil hem binnenkort echt nog een keer zien. Dan kan ik hem rustig nog een keer bekijken zonder dat ik op het puntje van mijn stoel zit te hyperventileren ;p

 11. Hij was echt super gaaf! ik heb hem woensdagavond gezien.
  ik moest op het einde echt wel een traantje laten.
  wat een geweldige serie en verhaal!
  veel plezier voor degenen die er nog naar toe gaan!

 12. Ik ga hem vandaag zien! Aahh! (:

 13. Ik heb hem gezien! Hij is echt ontzettend gaaf! Het is mijn favoriete deel tot nu toe! Echt een aanrader!

 14. Ik wil hem zien!!! Alleen duurt nog wel effe voor ik ga

 15. Ik moet hem nog zien C;

Geef een reactie