Logo-youngadults-site

Twilight Saga

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Twilight Saga
Auteur: Stephenie Meyer

ISBN: 9789022563908

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Stephenie Meyers leven veranderde dramatisch op 2 juni 2003: ze werd wakker uit een droom over een aantal personages die ze niet meer uit haar hoofd kreeg. Tussen haar drukke werkzaamheden als moeder van drie kinderen door begon ze te schrijven en drie maanden later legde ze de laatste hand aan haar debuutroman, Twilight. Het werd door het bekende agentschap Writers House uit de stapel gevist en vond uiteindelijk zijn weg naar de grote uitgever Little, Brown.Het boek verscheen in 2005 en steeg snel naar #5 op de New York Times-bestsellerlijst. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 80 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht en zijn alle vier de delen succesvol verfilmd.Stephenie woont in Arizona met haar man en drie zoons.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.