Logo-youngadults-site

De belevenissen van een muurbloem

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De belevenissen van een muurbloem
Auteur: Stephen Chbosky

ISBN: 9789044621594

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloem blijft. Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama’s, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen. Op zijn eigen unieke, aandoenlijke en aangrijpende manier vertelt Charlie zijn verhaal aan de enige persoon die hij vertrouwt. Aan jou.

Deze bestseller is nu verfilmd onder de titel The Perks of Being a Wallflower met in de hoofdrollen Logan Lerman en Emma Watson, die wereldwijd bekendheid vergaarde met haar rol als Hermione Granger in Harry Potter.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “De belevenissen van een muurbloem

  1. Ik heb dit boek denk ik al zo’n 10 keer gelezen. Geweldig.

  2. Ik heb gisteravond de film gezien, ik vond hem zeker leuk maar nu ik de film heb gezien lees ik het boek waarschijnlijk niet meer. Mijn vriendin liep na de film wel meteen naar de boekwinkel tegenover de bios om het boek te kopen

  3. Ik heb hem onlangs gekocht op het Boekenfestijn in Eindhoven en nog dezelfde dag verslonden. Wat een heerlijk boek. Leest zo fijn weg.

  4. Heb het boek vandaag kunnen kopen!!!

  5. Die film wil ook nog een keer heel graag zien.. Dit boek lezen lijkt me dus ook wel leuk!

  6. Slechte vertaling van de titel van het boek..maar het was wel een mooi boek! Ik wil nog steeds naar de film een keer! 🙂

  7. Dit boek lijkt me zo mooi, dat ga ik vast een dezer dagen kopen en de film ga ik ook kijken! 😀

  8. Iep, binnenkort kan ik het boek eindelijk lezen, kan niet wachten 🙂

  9. helaas was hij niet aanwezig in de bieb, hopelijk is hij binnenkort weer te leen, dan zal ik hem zeker mee pakken. De film komt ook toch binnenkort uit? of misschien si die zelfs al uit…

  10. Ben nog steeds bezig in de Engelse versie van dit boek. Op bladzijde 20 of zo. Ik kom er niet echt doorheen. xD

  11. Ik wil deze ook zeker lezen!;-)

  12. Ik kan iedereen aanraden om het boek te gaan lezen! Het is grappig, ontroerend en heel invoelend geschreven. En de film was ook prachtig!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.