Beauty Tips van Hermione Granger’s Make up & Hair artist!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vorige week konden jullie leren hoe jullie je het best konden kleden zoals Hermelien Griffel, of Hermione Granger. Nu is het tijd om iets van haar beauty in de films op te steken. En wie kan ons dat beter leren dan haar make up en hair artist, die al jaren de beauty look van Emma Watson verzorgt? In deze twee korte filmpjes leert ze je zowel over het haartype van Hermione als over de make up. Ik heb erg van deze video’s genoten, en jullie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today