Logo-youngadults-site

Delilah

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Delilah
Auteur: Sarah Ockler

ISBN: 9789000300099

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

‘We verlangen allemaal naar hoe het had kunnen zijn.’ In het leven van Delilah hebben dingen nogal de neiging uit elkaar te vallen. Ze was goed op school, maar kan het nu nauwelijks nog bijbenen. Haar vrienden snappen haar niet meer. Haar vriendje is niet echt een vriendje. En haar moeder weigert te praten over de ruzie die acht jaar geleden de familie uiteenscheurde. Wanneer Delilah de zomer verplicht doorbrengt in het huis van haar recent overleden oma, om de boel daar te renoveren, is het pijnlijke verleden van haar familie niet te vermijden. Delilah begint te twijfelen aan alles wat ze dacht dat waar was, want de vragen en geheimen stapelen zich op. Sarah Ockler schreef een krachtig familieverhaal over liefde en ontwikkeling. In een verhaal dat vol emotie en humor zit, realiseert Delilah zich dat zelfs de meest gebroken relaties weer gelijmd kunnen worden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Delilah

  1. Klinkt op zich wel prima! Even maakte mijn hart een sprongetje toen ik de naam Sarah zag staan. Maar helaas, dit is van Sarah OCKLER. Al matcht de cover daar ook helemaal niet mee. Sarah Dessen heeft altijd van die typische Sarah Dessen dingen. Met geen pen te beschrijven, maar wel met het oog te lezen.
    Enfin, terugkomend op dit boek. Het heeft me wel aangesproken. Jammer dat ik ‘m gisteren niet al in de Selexys hier in Nijmegen zag liggen. Anders had ik ‘m misschien gekocht.

    Trouwens, wist je dat er tweemaal “Bestel bij Bol.com staat”? Ik weet niet of het een link is naar een paperback/hardcover en dan een e-book of zo, maar ik denk niet dat het de bedoeling is. Omdat er meestal andere sites staan om het boek als alternatieve optie te bestellen. =P

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.