Geplaatst op 3 Reacties

Hair & Make-up like Nina Dobrev

Deze week inspireren we onze look niet op het personage dat vertolkt wordt, maar op Nina Dobrev – de actrice achter Elena Gilbert/Katherine Pierce – zelf! Terwijl we voor Katherine ons haar zo plat mogelijk moesten krijgen, gaan we nu eens een prachtig krullenkapsel uitproberen. Daarom gaan we ons baseren op Nina’s schitterende kapsel en make-up op de Emmy’s vorig jaar. Als er iemand is die hier niet door betoverd is, weet ik het ook niet meer…

In dit filmpje legt het lieve meisje eerst uit hoe je haar make-up kunt nabootsen. Nina ging voor smokey eyes en de nude

lips – iets wat de laatste tijd heel erg in is. Het wordt de trend van de zomer genoemd. In plaats van de felle rode lippenstift, gaat ze voor een heel lichte kleur, die wel een beetje op onze huidskleur lijkt. De smokey eyes kennen we al lang: een sexy look met donkere tinten die iedereen staat. Perfect voor een feestje of een avondje uit! Volg gewoon het filmpje, het is makkelijk om na te doen (;

Op naar het haar! Het beste kun je dit kapsel doen nadat je je haar hebt gewassen en geföhnd. Zorg voor een zijscheiding, en als je dat niet hebt, doe gewoon al je haar naar een kant zoals het meisje in de video. Voor dit kapsel heb je een krultang nodig, want niet veel mensen zijn van nature gezegend met deze prachtige krullen. Als je het filmpje goed gevolgd hebt, krijg je de filmsterachtige lokken waarmee Nina Dobrev de rode loper in vuur en vlam zette. Het ziet er allemaal heel goed uit, wat vinden jullie?

3 gedachten over “Hair & Make-up like Nina Dobrev

  1. @ lili: Nee, deze week wordt het iets heel anders (; En dat moet je regelen met de webmaster, Natasja Storm (;

  2. wel leuk! maar ik hoop eerlijk dat het volgende week geen tvd (acteurs al dan niet)meer gaat zijn?
    En ik vroeg me af, of ik misschien mocht helpen? zo eentje per maand ofzoiets????
    :P:P:P

  3. grappig deze dingen maar zelf heb ik niks met make-up en zo;-)

Geef een reactie