Logo-youngadults-site

Preview De IJzerkoning

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook deze zondag hebben we weer een preview voor je. Vorige maand las de Young Adult Leesclub dit boek. We hoorden veel enthousiaste reacties, welke je kunt teruglezen in het leesverslag. We hebben het natuurlijk over De IJzerkoning van Julie Kagawa. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het verhaal? Lees dan snel verder!

Het verhaal
Mijn naam is Meghan Chase. Over minder dan vierentwintig uur word ik zestien. Sweet sixteen, zeggen ze dan, maar ik geloof niet dat dat voor mij opgaat. Alles in mijn leven begint op een griezelige manier uit de hand te lopen, en dan is het feit dat mijn moeder en stiefvader mijn verjaardag weer zijn vergeten nog mijn minste probleem. Wat gebeurt er allemaal? Net als mijn broertje zie ik ineens overal vreemde monsters, in het bos bij de bushalte lijkt zich iets engs schuil te houden en op school staat er plotseling op een computerscherm: Meghan Chase, we komen je halen… Maar wat ik ook had verwacht, in ieder geval nóóit dat ik te horen krijg dat ik de dochter van een elfenkoning ben, en ook niet dat ik opeens naar een beangstigend bizarre wereld moet afreizen om mijn broertje te redden. Een wereld waarin machtige wezens schijnen te denken dat ik een belangrijke rol zal spelen in hun strijd tegen een duister kwaad. Huh? En wat ik al helemaal niet had kunnen dromen is dat ik verliefd zou worden op een mysterieuze prins – die helaas niks van mij wil weten… Hoe overleef ik in een wereld waarin echte vrienden op één hand te tellen zijn?

Lees hier de preview en laat ons weten wat je ervan vindt! Ga je het boek aanschaffen? Lijkt het je wat? Heb je het boek al gelezen, laat anderen je mening lezen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Preview De IJzerkoning

 1. deze boek is echt geweldig!!!!
  i want more (:

 2. [i]Wouw ik heb het boek ook gelezen en super gaaf! Zo mooi kan echt niet w8’en tot het 2de deel uit is ![/i]

 3. hij staat op deze site en heet de overtocht – winter http://www.harlequin.nl/gratis-ebooks/
  en @theblacksheep dat is een kort verhaal tussen de ijzerkoning en de ijzerprinsses

 4. @suuzie&DanielleSabine ;Welk tussenverhaal??:o

 5. Ik ben ook wel benieuwd naar dat tussenverhaal! Is dat er al, Suuzie?

 6. hebben jullie het tussen verhaal ook al gelezen???

 7. Ik heb dit boek ook gelezen. Het is een mooi boek met leuke scenes. Ik kon niet wachten tot het 2de verscheen in het nederlands dus heb ik hem in het engels gelezen. Het is een leuk vervolg!

 8. Ik heb dit boek onlangs gelezen. Wat een supergaaf boek! Ik vind de wereld die Julie Kagawa heeft geschetst echt geweldig! Zeker een aanrader.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.