Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: The Rolling Stones – You can’t always get what you want

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Maandag, het begin van een nieuwe week. Voor de scholieren meestal het besef er alweer een week van de vakantie voorbij gegaan is en dat school langzaam begint te naderen. Als het aan mij zou liggen, zou ik de tijd stilleggen tijdens de vakantie. Er is gewoon geen fijnere tijd! Uitslapen, onbeperkt lezen en schrijven, op reis gaan, lekker lang opblijven, uitgaan, met vrienden leuke dingen doen… Jammer genoeg moeten we na twee maanden terug naar de schoolbanken. We kunnen nou eenmaal niet altijd krijgen wat we willen!

Laat ik eens het geweldige liedje hebben gevonden voor deze stemming. Deze week luisteren we tijdens de Tuesday Tunes naar You can’t always get what you want van The Rolling Stones. Tijdens de film LOL (met o.a. Miley Cyrus en Ashley Greene) kun je dit fantastische liedje beluisteren. LOL is een van die films die bestaat uit een hele reeks fantastische liedjes. De volgende weken zul je er een paar op Tuesday Tunes kunnen aanhoren. We beginnen met de Stones, die gewoon een levende legende zijn.

Veel luisterplezier!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: The Rolling Stones – You can’t always get what you want

  1. Super nummer!! Dank, Amélie :D:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.