Logo-youngadults-site

Fashion Thursday: Dress like Katherine Pierce

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We zijn er even uitgeweest met onze Fashion & Beauty artikelen. Maar vanaf nu zal ik deze op me nemen 🙂 Voor deze Fashion Thursday gaat mijn keuze uit naar Katherine Pierce, de vampierdubbelganger van Elena Gilbert in de bloedstollende serie The Vampire Diaries. Ik ben helemaal gek op het personage Katherine, die vals en meedogenloos maar o zo grappig en cool is! Ook qua kledingsstijl zit ze helemaal niet mis. In tegenstelling tot Elena’s casual stijl, laat Katherine echt zien dat ze op en top vrouw is. Ze kleedt zich vrouwelijk en uitdagend. In Masquerade, de zevende aflevering van het tweede seizoen, draagt ze echt een geweldige outfit. Ik vind ‘m zo mooi, dat ik besloten heb deze Fasion Thursday over deze outfit te houden. Op het gemaskerd bal draagt ze een kanten little black dress, sexy als gewoonlijk. Hier kunnen jullie de jurk bewonderen:

Op nelly.com kun je zwarte jurkjes als deze vinden voor een erg redelijke prijs. Onze eerste keuze gaat uit naar een kanten little black dress met mouwtjes. Deze vind ik eerlijk gezegd nog mooier dan de mouwloze versie van Katherine, en is dan ook mijn persoonlijke favoriet. De tweede jurk lijkt wat meer op de vorm van Katherines jurk, maar deze heeft wel een witte band om het middel.

Nelly: €47,95

 

Nelly: € 48,95

Als je op zoek bent naar een echte outfit voor een gemaskerd bal of als je een grote fan bent van Katherine Pierce. Je kunt namelijk het echte masker kopen, maar het kost je nogal wat geld. Zelf viel ik achterover van de prijs. Dit is het masker van dezelfde makers als die van het echte masker:

Frenchquartermaskstore: € 90

Wat vinden jullie van Katherines outfit voor het gemaskerd bal? En naar welke jurk gaat jullie voorkeur uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Fashion Thursday: Dress like Katherine Pierce

  1. Ik vind Katherine haar jurk ook echt geweldig! Zelf vind ik de tweede jurk het mooist 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.