Logo-youngadults-site

Vals beschuldigd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Vals beschuldigd
Auteur: Simone de Jong

ISBN: 9789049925734

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Elaine gaat in de zomervakantie met haar ouders naar een saaie camping in Frankrijk. Ze heeft er geen zin in, maar tot haar verbazing wordt het de leukste vakantie ooit. Ze trekt op met een hecht groepje Nederlandse jongeren. Wanneer Bart, een knappe jongen, op de camping verschijnt, kan haar vakantie niet meer stuk. Bart woont bovendien in dezelfde stad als zij. Dit wordt meer dan een vakantieliefde! Maar op de dag van Elaines vertrek wordt hij dood in de rivier bij de camping gevonden. Is hij van de rotsen gegleden? Via social media houden de rouwende vrienden contact met elkaar. Langzaam maar zeker ontstaat er een sfeer van wantrouwen. Er worden roddels en leugens over Elaine op internet geplaatst, evenals privéfoto’s en een medisch rapport. Waarom willen ze haar leven verwoesten?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Vals beschuldigd

  1. hij leest makkelijk door. maar het einde vond ik erg tegenvallen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.