Logo-youngadults-site

Vijftien wilde zomers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Vijftien wilde zomers
Auteur: Jan de Leeuw

ISBN: 9789059084414

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Liefde is het mooiste wat je kan overkomen. Zeggen ze. En ze verzwijgen dat liefde ook een roofdier is dat zich in je hart bijt en niet loslaat.  Thomas denkt dat hij klaar is voor de Grote Liefde als  Orphee onverwacht zijn leven binnenwandelt.  Maar Orphee, ooit gebeten, aarzelt om zich nog een keer kwetsbaar op te stellen. 

Thomas zoekt zich een weg naar haar hart en gooit alles wat hij heeft in de strijd: van lampionnen, wijn en brieven  tot de verhalen van zijn grootvader en andere leugens toe.  Ze zijn niet de enigen die worstelen met gevoelens. Ook de moeder en grootvader van Thomas stelt zich de  harde vraag: wat moet je met de liefde als de geliefde is verdwenen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.