Logo-youngadults-site

Snow White and the Huntsman geinspireerde nagellak collectie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op 7 juni draait Snow White & The Huntsman in de Nederlandse bioscopen. Het klassieke sprookje is in een geheel nieuw jasje gestoken, want deze Hollywood film heeft een flinke dosis actie. The Huntsman leert Snow White vechten om zo de Evil Queen te kunnen overwinnen.

Herôme slaat de handen ineen met Universal Studio’s en voegt hier nog een dosis kleur aan toe met de nieuwe nagellak lijn: WIC Snow White & the Huntsman collectie. De adembenemende film leverde meer dan genoeg inspiratie op voor het samenstellen van een exclusieve W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman-collectie. Er zijn zes zeer tot de verbeelding sprekende kleuren.

Zo staat Toxic Apple voor het bloedrood van de appel waarmee Snow White vergiftigd wordt. Awakening Kiss is zuurstokroze, Snow White staat uiteraard voor schoon wit en de The Hunstman voor gevaarlijk zwart. Om het ‘kwade’ te illustreren is het prachtige goud van de Evil Queen voorzien van een craquelé patroon van kleine barstjes. Dit patroon is ook toegepast bij het turkoois van Mirror, Mirror.

Welke kleur vind jij het mooist of wil je absoluut hebben? Mijn voorkeur gaat uit naar Toxic Apple, ik ben werkelijk gek op rood! De W.I.C. Snow White & The Huntsman collectie is vanaf deze maand te verkrijgen bij diverse drogisterijen en via www.herome.com.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Snow White and the Huntsman geinspireerde nagellak collectie

  1. Snow White, omdat ik nog geen mooie witte nagellak heb gezien

    & Toxic Apple , omdat dit werkelijk een hele rode rood is!

  2. Evil Queen en Mirror Mirro

  3. Wauw, Evil Queen en Mirror Mirror zijn echt super!
    Nagellakfan die ik ben wil ik zeker een paar van deze lakjes 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.