Logo-youngadults-site

Release datum The Perks of Being a Wallflower

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Stephen Chbosky’s controversiële coming-of-age roman The Perks of Being a Wallflower is sinds het debuut in 1999 een veel gelezen boek voor young adults. Gesitueerd in de begin jaren 90, vertelt het boek het tragische verhaal van Charlie, een introverte jongen die zijn weg probeert te vinden op de middelbare school. Via brieven aan een anonieme vriend, vertelt hij zijn gedachten, hoop en angsten. Op de site hebben wij hier al het een en ander over verteld, en de cast is ook niet mis: Melanie Lynskey, Ezra Miller, Paul Rudd, Mae Whitman, Logan Lerman en Emma Watson. En jawel, zelfs Nina Dobrev van The Vampire Diaries heeft een rol!

Nu heeft Summit eindelijk de release datum aangekondigd. Het is officieel: The Perks of Being a Wallflower zal op 14 september 2012 in de bioscopen draaien. Voor de Nederlandse fans is het nog even wachten, want hier wordt de film pas 25 oktober in de bioscoopzalen verwacht.

Thematisch gezien is de première datum erg goed gepositioneerd: aan het begin van het schooljaar wanneer studenten weer fris en wel van start gaan en weer een jaar lang moeten leren, hun best doen, mogen stressen om hun essays in te leveren.

Ik wil de film wel zien, want het boek ‘ De belevenissen van een muurbloem’ vond ik erg bijzonder. Wat is jullie reactie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Release datum The Perks of Being a Wallflower

  1. Ik heb het boek een poos geleden gelezen, hij was zo prachtig. Zo’n boek die je wereld en je kijk erop eventjes verandert. Ik vind het alleen heel heel heeel jammer dat Charlie ietsjes minder mijn charlie is zoals ik hem zag in het boek en Patrick is in het boek een mannelijke homoseksueel en in de film hebben ze een echt stereotype van hem gemaakt, beetje jammer. Alsnog kijk ik erg uit naar de film. Ben benieuwd hoe Emma Sam gaat vertolken.

  2. AAAAAH eindelijk. hier wachtte ik op. Wat fijnnnn dat ie verfilmd is. Ik houd echt van het boek. in 1 adem uitgelezen. my all time fav.

  3. Het boek staat al heel lang op mijn nog-te-lezen lijstje…

  4. De film wil ik zeker zien. Goede spelers.

  5. Ik hou echt van dark romance. Vandaar dat ik deze nog niet gelezen heb. Dus jullie vinden het wel de moeite waard?

  6. 🙂
    Ik heb hem wel al gelezen! 😉

  7. Schaam, schaam, ik moet het boek nog lezen, schaam, schaam.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.