Logo-youngadults-site

Nu in de bios: Snow White

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De eerste verfilming van het alom bekende sprookje draait al in de bioscoop! De film Snow White ziet er spectaculair uit, met Oscar®-winnares Julia Roberts als de boze koningin en Lily Collins als Sneeuwwitje. Regisseur Tarsem Singh herschrijft de sprookjesgeschiedenis als een slechte tovenares (Roberts) liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje (Lily Collins) te stelen en de aandacht van de prins (Armie Hammer) te trekken.

Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht… Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin. 

Een episch spektakel vol magie en humor in de verbluffende visuele stijl van Tarsem Singh is het gevolg.

Hieronder de trailer. Ik vind het echt hilarisch en zal deze film dan ook zeker gaan kijken. In de trailer wordt de film overigens Mirror, Mirror genoemd… Ik weet niet precies waarom. Volgens mij gebruiken ze in de Nederlandse bioscopen de naam Snow White voor deze film. Omdat dit meer bezoekers zal trekken misschien? Wat vinden jullie van de trailer?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Nu in de bios: Snow White

  1. LOL, ik vind deze koningin beduidend knapper dan Sneeuwwitje…
    Deze film komt niet op mijn ’to watch’-lijstje :’)

  2. Hij kan ook gewoon engels hoor…

  3. Ik vind het toch wel jammer dat ze hem Nederlands hebben laten inspreken, nu is het net alsof het een kinderfilm is. Want hij was toch bedoelt als comedy?
    Nou ja, gelukkig komt Snowwhite and the Huntsman binnenkort.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.