Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 16

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Deze week staan alle delen van de Hongerspelen-trilogie van Suzanne Collins in de top 10 van de Bestseller 60. Het eerste deel in deze spannende trilogie stond vorige week op nummer 9, maar The Hunger Games is nu gestegen naar de nummer 3. Vlammen heeft een flinke stijging gemaakt naar plekje 5, terwijl deze een week geleden nog op 31 stond. Ook het laatste deel heeft een flink sprong gemaakt, van nummer 29 naar nummer 9 in de top tien.

Verder is De Grijze Jager 11 – de verloren verhalen van John Flanagan verdwenen uit de bestseller 60. Maar in de top tien Kind & Jeugd staat dit deel op nummer 6, helaas wel een beetje gedaald. Vorige week stond dit deel op nummer 3.

Verder staat Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockette nog steeds in de Bestseller 60. Deze week wel drie plekjes gedaald, van nummer 12 naar 15.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De bestseller 60 – week 16

  1. go thg go thg !!!! go thg go thg!!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.