Geplaatst op 1 Reactie

Dress like Jennifer Lawrence

Deze jonge actrice is een echte Californian girl en een girl next door. Met haar prachtige gezicht en blonde haren steelt zij al snel de show!
En dat heeft zij afgelopen week ook zeker gedaan op de wereldpremiere van The Hunger Games.

Jennifer verscheen in een prachtige gouden jurk van Prabal Gurung, schoenen van Jimmy Choo en diamanten oorbellen. Deze dame heeft stijl, dat weten wij nu wel zeker!

Deze look is natuurlijk voor ons onbetaalbaar en wij zouden zelf niet zo snel een lange gouden jurk aantrekken. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar kledingstukken geïnspireerd op deze première-look. Als eerst twee prachtige gouden jurkjes. Wij hebben gekozen voor kortere versies, omdat deze beter draagbaar zijn.

Jurk €49,95


Jurk € 139,95

Zoals jullie kunnen zien op de première foto’s, draagt Jennifer er pumps onder met veel bandjes. Gladiatorsandaaltjes (plat of met hak) zouden erg goed passen voor een wat meer casual look. Wij vonden deze leuke schoenen voor jullie.

Normaal gesproken hebben wij het echt alleen over de kleding, maar omdat we ons nu gericht hebben op de première look van Jennifer hebben wij bijpassende make-up uitgezocht. Zoals jullie zien is die namelijk prachtig! Haar ogen zijn mooi opgemaakt in de tinten goud en zwart. Haar nagels zijn zwart gelakt. Wat ook absoluut niet mag ontbreken is een goede eyeliner om smoky eyes te creeëren. Dit is heel simpel om zelf te doen met de onderstaande producten.

Wat vinden jullie van deze look? Vinden jullie Jennifer Lawrence ook zo prachtig?

1 gedachte over “Dress like Jennifer Lawrence

  1. Mooi, nog steeds duur!

Geef een reactie