Logo-youngadults-site

Never let me go

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Never Let Me Go is een bewerking van de alom geprezen bestseller The Remains of the Day van Kazuo Ishiguro. In het Nederlands bekend onder de naam Laat me nooit alleen. Het is een opmerkelijk verhaal over liefde, verlies en geheimen en daarbij een film die denk ik wel de moeite waard is om te zien! Mij lijkt het echt een ontzettend mooi verhaal.

Het verhaal

Hartsvrienden Kathy (Carey Mulligan: An Education, Wall Street: Money Never Sleeps), Tommy (Andrew Garfield: Boy A, The Imaginarium of Dr Parnassus, Spiderman) en Ruth (Keira Knightley: Pride & Prejudice, Atonement) brengen hun jeugd door in Hailsham, een ogenschijnlijk idyllische Engelse kostschool waar ze het duistere en vreselijke geheim over hun toekomst ontdekken. Wanneer ze de beschermde omgeving van de school achter zich laten, worden ze niet alleen geconfronteerd met diepe gevoelens van liefde, jaloezie en verraad, maar ook met hun daadwerkelijke en onverbiddelijke lot.

Bekijk hieronder de trailer. Wat vind je van dit liefdesverhaal? Ik denk dat ik de film een keer op DVD ga huren, want met dit mooie weer vind je mij niet in de bioscoop. Maar misschien jij wel? Of ga je toch eerst het boek lezen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Never let me go

  1. Lijkt me wel een hele mooie film maar snap nog niet echt waar het overgaat maar ga dan ook eerst het boek lezen.

  2. lijkt me echt een hele mooie film!ik ga wel eerst het boek lezen, heb m al gereserveerd bij de bieb!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.