Geplaatst op Geef een reactie

Preview Verboden terrein

verboden-terrein

verboden-terreinLees het eerste hoofdstuk van Verboden terrein, het tweede deel in de chickthrill-serie van Kate Brian.

Aangenomen worden op de meest prestigieuze priveschool was niet genoeg voor Reed. Ze heeft elke regel ervoor moeten breken, maar ze heeft het onmogelijke weten te bereiken: Reed is een Billings Girl geworden. Bij die nieuwe status horen respect, jaloezie en niet te vergeten de feestjes! Reed vergeet bijna haar bezorgdheid om de verdwijning van Thomas, want de Legacy komt er ook nog aan: het feest van New York City, waar je alleen binnenkomt met een speciale uitnodiging. Het gerucht gaat dat Thomas daar voor het eerst weer zal verschijnen sinds hij van school verdwenen is. Maar Thomas komt helemaal niet opdagen, terwijl Reed zich daar zo op had verheugd. De volgende ochtend vroeg staan er allemaal politieauto’s op de campus. Thomas is gevonden…

Klik hier voor de preview. Gelezen? Wat vond je ervan? Laat hieronder een reactie achter!

Geef een reactie