Geplaatst op 2 Reacties

Preview Blauwe maan

cover-large-blauwemaan1

cover-large-blauwemaan1

Blauwe maan is het tweede deel in de Onsterfelijken-serie, een onwijs leuke serie van Alyson Noel. Lees hier de preview.

Net nu Ever meer ontdekt over haar nieuwe gaven als onsterfelijke en haar geliefde Damen haar inwijdt in die duistere, verleidelijke wereld, gebeurt er iets vreemds met hem. Terwijl Evers krachten groeien, worden Damens krachten juist zwakker. Hij wordt geveld door een mysterieuze ziekte die niet alleen zijn geheugen en identiteit, maar zelfs zijn leven in gevaar brengt. In een wanhopige poging hem te redden, reist Ever naar de geheimzinnige wereld die Zomerland heet. Daar ontdekt ze niet alleen de geheimen uit Damens verleden, maar ook een eeuwenoud document dat uitlegt hoe ze in de tijd kan reizen.

 

Ever wordt voor de keus gesteld óf teruggaan in de tijd om haar familie te behoeden voor het dodelijke ongeluk dat hun leven eiste, óf in het heden blijven en Damen redden, die met de dag zwakker wordt…

Lees hier het eerste hoofdstuk. Ga je het boek kopen of heb je het al gelezen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

2 gedachten over “Preview Blauwe maan

  1. Een aanrader! Ik heb hem gelezen en vind het een heel erg goed vervolg.

  2. Deze wil ik nog graag lezen 🙂
    Vorige deel vond ik ook leuk.

Geef een reactie