Logo-youngadults-site

Preview Blauwe maan

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

cover-large-blauwemaan1

Blauwe maan is het tweede deel in de Onsterfelijken-serie, een onwijs leuke serie van Alyson Noel. Lees hier de preview.

Net nu Ever meer ontdekt over haar nieuwe gaven als onsterfelijke en haar geliefde Damen haar inwijdt in die duistere, verleidelijke wereld, gebeurt er iets vreemds met hem. Terwijl Evers krachten groeien, worden Damens krachten juist zwakker. Hij wordt geveld door een mysterieuze ziekte die niet alleen zijn geheugen en identiteit, maar zelfs zijn leven in gevaar brengt. In een wanhopige poging hem te redden, reist Ever naar de geheimzinnige wereld die Zomerland heet. Daar ontdekt ze niet alleen de geheimen uit Damens verleden, maar ook een eeuwenoud document dat uitlegt hoe ze in de tijd kan reizen.

 

Ever wordt voor de keus gesteld óf teruggaan in de tijd om haar familie te behoeden voor het dodelijke ongeluk dat hun leven eiste, óf in het heden blijven en Damen redden, die met de dag zwakker wordt…

Lees hier het eerste hoofdstuk. Ga je het boek kopen of heb je het al gelezen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Preview Blauwe maan

  1. Een aanrader! Ik heb hem gelezen en vind het een heel erg goed vervolg.

  2. Deze wil ik nog graag lezen 🙂
    Vorige deel vond ik ook leuk.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.