Logo-youngadults-site

Grimpow – De stem uit het duister

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Grimpow – De stem uit het duister
Auteur: Rafael Ábalos

ISBN: 9789026127113

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

In het middeleeuwse Frankrijk vertrouwt de koning inquisiteur Bulvar de Góztell de allerbelangrijkste opdracht van zijn leven toe: Bulvar moet hem de steen der wijzen brengen. Echter, die schijnt in het bezit te zijn van een geheim genootschap van wijsgeren. Bulvars missie lijkt te mislukken, wanneer hij ontdekt dat iemand hem voor is geweest. Noch de inquisiteur, noch het wijsgerig genootschap weet dat de steen in handen is van een onschuldige jongen, Grimpow, uitverkoren om de steen te beschermen tot de tijd zich aandient om hem aan zijn rechtmatige eigenaar te overhandigen.

 

In de kerkers van Parijs verkommert ondertussen de charmante tovenares Agnes – laatste in het geslacht der erfheksen. Maar lang zal zij niet meer gevangen zitten: de inquisiteur is vastbesloten haar te bevrijden, zodat zij hem naar de steen kan leiden. Het noodlot beschikt dat Agnes en Grimpow elkaar ontmoeten binnen de muren van de Franse hoofdstad. Wanneer Grimpow beseft welke intrigerende, maar tweeslachtige rol Agnes in werkelijkheid speelt, dienen onverwachte ontwikkelingen zich aan.

 

Het langverwachte vervolg op Het geheim der wijzen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.