The Voyage of the Dawn Treader

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader is het derde deel waarin Lucy en Edmund terugkeren naar Narnia. Daar gaan ze samen met koning Caspian op zoek naar acht vermiste landheren van Narnia.

Edmund en Lucy zijn teruggekeerd naar Engeland. Samen met hun neef Eustace worden ze in een magisch schilderij getrokken. Daardoor keren ze terug naar Narnia voor hun volgende fantastische avontuur. Eenmaal daar worden ze herenigd met koning Caspian aan boord van het machtige, koninklijke schip, The Dawn Treader. Daar ontdekken ze al gauw dat ze in een gevaarlijke tijd zijn terecht zijn gekomen.

Een onheilbrengende mist dreigt het magische land te overheersen en het is nu hun missie om Narnia tegen elke prijs hiertegen te beschermen. Met de hulp van Caspian, Reepicheep en de rest van de dappere bemanning varen Lucy, Edmund en Eustace naar de eilanden in het oosten, vechten ze met slavenhandelaren, bedwingen ze hevige stormen, verslaan ze zeeslangen en strijden ze tegen andere, nieuwe gevaren die op de loer liggen. Ondanks de gevaarlijke hindernissen blijven ze op koers. Ze hopen de kwaadaardige mist te vernietigen, voordat Narnia voor eeuwig is verloren.

Bekijk hieronder de super mooie trailer. Ik ga de film zeker in de bioscoop bekijken. Jullie ook?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.