Logo-youngadults-site

De Grijze Jager 8 – De koning van Clonmel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Grijze Jager 8 – De koning van Clonmel
Auteur: John Flanagan

ISBN: 9789025746919

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Als Will op de jaarlijkse bijeenkomst van de Grijze Jagers arriveert, blijkt zijn grote vriend en mentor afwezig te zijn. Halt is op onderzoek in het westen van het rijk en als hij uiteindelijk terugkomt, heeft hij slecht nieuws. Er heerst onrust in Hibernia en die onrust dreigt over te slaan op Araluen. Een kwaadwillige religieuze sekte, waarvan de leden zichzelf de Buitenstaanders noemen, probeert er aan de macht te komen. Vijf van de zes koninkrijken van Hibernia zijn al ondermijnd. Het zesde koninkrijk, Clonmel, loopt nu gevaar. Halt, Will en Arnaut gaan op pad om de orde te herstellen. Kunnen de geheimen uit Halts verleden hen helpen bij hun missie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.