Logo-youngadults-site

Gossip Girl 11 – Deel de passie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Gossip Girl 11 – Deel de passie
Auteur: Cecily von Ziegesar

ISBN: 9789025747688

Bestel bij bol.com | Bestel bij bruna.nl

 

Welkom aan de Upper East Side, New York, waar mijn vrienden en ik door het jaar heen in decadente penthouses wonen en de zomers doorbrengen in fantastische strandvilla’s. Stap in de wereld van Gossip Girl, waar het normaal is dat je je espadrilles vanuit Spanje laat invliegen , de linnen zomerjurkjes niet aan te slepen zijn en jaloezie en verraad de ultieme zomeraccesoires zijn.

Tijd om je haar losjes op te steken en je Seven-jeans af te knippen – we gaan naar de Hamptons! S en B zijn nu de muzen van een superberoemde modeontwerper, die heel toevallig naast N’s landgoed woont. Ik ben heel benieuwd of ze meer dan een kopje suiker komen halen bij de buurman… Als er trouwens iemand bevangen raakt door zomerse hitte is het D wel. V en ik volgen zijn escapades op de voet. Ik houd je op de hoogte!

Je weet dat je van me houdt, Gossip Girl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.