Logo-youngadults-site

Fatale kus

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Fatale kus
Auteur: Lauren Henderson

ISBN: 9789049923419

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Scarlett wordt – tot haar grote verrassing – voor een feestje uitgenodigd door Plum en haar hofhouding, het populaire meidenclubje van school. Scarlett neemt de uitnodiging gretig aan. Op het feestje zal ook Dan McAndrew aanwezig zijn, op wie ze haar oog heeft laten vallen. Die avond kussen Dan en Scarlett elkaar, maar het is niet de kus waar ze op gehoopt had: Dan sterft in haar armen. Om uit handen van de roddelpers te blijven (die niet uitgeschreven raken over de ‘dodelijke kus’) wordt Scarlett naar de strenge kostschool van haar grootmoeder gestuurd, waar niemand van haar geheim af weet. Maar kort daarna krijgt Scarlett anonieme briefjes die een heel ander licht werpen op Dans plotselinge dood…

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Fatale kus

  1. een leuke chicklit/detective!! 😐
    in het begin vond ik het een beetje saai. maar ik moest 2 uur in de auto zitten. maar even stug door lezen werd het een steeds leuker. er zit ook een leuke open einde.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.