Logo-youngadults-site

De belofte

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De belofte
Auteur: John Grisham

ISBN: 9789022998939

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het stadje Strattenburg kent veel advocaten en Theo Boone beschouwt zichzelf als een van hen, hoewel hij pas dertien jaar oud is. Hij kent iedere rechter, politieman en griffier, en is thuis in de wereld van wetten, regelgeving en rechtspraak. Theo droomt dan ook van een glanzende carriere als advocaat en van successen in de rechtbank. Alleen had hij nooit gedacht dat hij nu al midden in de meest sensationele rechtzaak van het jaar zou komen.

Het is een gruwelijke moordzaak die heel Strattenburg …

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De belofte

  1. ik kende John Grisham wel van tv en zijn verfilmde boeken. toen ik las dat hij een young-adult boeken ging schrijven kon ik niet wachten om deze te lezen. toen ik eindelijk dit boek zag bij ons in de bieb, heb ik hem gelijk meegenomen naar huis. ik begon te lezen en toen was het raak! deze boeken zijn erg leuk om te lezen. het is soms een beetje kinderlijk geschreven maar Theo is ook nog maar 12 jaar oud. ik had hem binnen 2 dagen bijna uitgelezen maar toen vond ik dat het te snel ging en heb een week gewacht om hem uit te lezen 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.