Geplaatst op 1 Reactie

De belofte

Titel: De belofte
Auteur: John Grisham

ISBN: 9789022998939

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het stadje Strattenburg kent veel advocaten en Theo Boone beschouwt zichzelf als een van hen, hoewel hij pas dertien jaar oud is. Hij kent iedere rechter, politieman en griffier, en is thuis in de wereld van wetten, regelgeving en rechtspraak. Theo droomt dan ook van een glanzende carriere als advocaat en van successen in de rechtbank. Alleen had hij nooit gedacht dat hij nu al midden in de meest sensationele rechtzaak van het jaar zou komen.

Het is een gruwelijke moordzaak die heel Strattenburg …

1 gedachte over “De belofte

  1. ik kende John Grisham wel van tv en zijn verfilmde boeken. toen ik las dat hij een young-adult boeken ging schrijven kon ik niet wachten om deze te lezen. toen ik eindelijk dit boek zag bij ons in de bieb, heb ik hem gelijk meegenomen naar huis. ik begon te lezen en toen was het raak! deze boeken zijn erg leuk om te lezen. het is soms een beetje kinderlijk geschreven maar Theo is ook nog maar 12 jaar oud. ik had hem binnen 2 dagen bijna uitgelezen maar toen vond ik dat het te snel ging en heb een week gewacht om hem uit te lezen 😛

Geef een reactie